Näin tavoitat minut:

Puh. 044 0270820

Valtakatu 44, 4 krs.
53100 Lappeenranta

Ripsienpidennykset

Marikan tekemiä volyymiripsiä.

Klassiset ripset vai volyymiripset?

Ripsienpidennyksissä omien ripsien juuriin kiinnitetään kuituja siihen tarkoitetulla liimalla (ne eivät siis ole ihokosketuksessa silmäluomiisi).

Klassisissa ripsienpidennyksissä omiin ripsiin kiinnitetään yhteen ripseen yksi kuitu, jolloin lopputulos on luonnollinen; eri pituuksia ja paksuuksia löytyy monia.

Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen kiinnitetään "viuhka", joka muodostuu 2-6 kuidusta ja näin saadaan aikaiseksi todella tuuhea lopputulos. Näitä kutsutaan 2D-6D -ripsiksi. Volyymikuidut ovat paljon ohuempia kuin klassiset kuidut, jolloin viuhka ei rasita omia ripsiä. Pituudet ja paksuudet katsotaan aina jokaisen asiakkaan omiin ripsiin sopiviksi jotteivät ne rasita liikaa omia ripsiä. Mitä hennommat ripset sen kevyempiä kuituja suosittelemme.

Ripsitakuu

Takuuaika ripsipidennyksille on 5 päivää ja takuu on voimassa VAIN jos noudattaa hoito-ohjeita sekä käyttää ripsiteknikon suosittelemaa puhdistustuotetta. Takuu on voimassa vain jos ripset on 100% Hiushuone Vivahteen Marikan tekemät.

HUOM! Takuu ei koske mahdollisia allergisia reaktioita / allergisoitumisia. Jos olet epävarma allergian mahdollisuudesta tai sinulla on aiemmin ollut allerginen reaktio, kannattaa ennen pidennysten ottamista tehdä allergiatesti.

Ripsien huolto

Aikaa pidennysten tekoon varataan 2-2,5 tuntia riippuen omien ripsien määrästä. Ripset kannattaa huollattaa 2,5-4 viikon välein, jotta ne pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina. Oman ripsen kasvusykli vaikuttaa huoltoväliin, koska ripsi uusiutuu 2-3 kuukauden välein. Tällöin ripsi tippuu ja uusi alkaa kasvaa tilalle ja myös pidennyskuitu putoaa oman ripsen mukana. Siksi ripset tarvitsevat "täydennystä" eli huoltoa korvaamaan irronneet ripset. Huolto kestää 1-1,5 tuntia riippuen jäljellä olevien ripsien määrästä ja paljonko täyttöä tarvitaan. Mitä useammin huolletaan sen nopeampi huoltokin on.

Ripsien poisto

Pidennykset tulee aina poistattaa ammattilaisella eikä nyppiä/repiä niitä itse jolloin voit vahingoittaa omia ripsiäsi! Mikäli sinulla on kysymyksiä olethan aina yhteydessä omaan ripsiteknikkoosi!

Muuta tärkeää...

Tulethan ripsienpidennykseen aina ilman meikkiä ja piilolinssejä! Mikäli olet herkkäsilmäinen tai saanut aiemmin allergisen reaktion mainitsethan siitä aikaa varatessasi. Mukaasi saat kotihoito-ohjeet, joita noudattamalla ripsesi kestävät hyvinä mahdollisimman pitkään!